Ga naar hoofdinhoud

Victoria’s Secret deelt eerste tik uit

Wereldkampioene Victoria's Secret heeft de eerste tik uitgedeeld bij het Deens kampioenschap voor jonge dressuurpaarden. De vijfjarige merrie maakte haar favorietenrol wederom waar en won met haar eigenaresse Anna Kasprzak in het zadel de inleidende proef.

De proef van de Vitalis-dochter werd beoordeeld met een 9,56 gemiddeld en bleef daarmee voor op de KWPN-hengst Grand Galaxy Win en zijn ruiter Severo Jurado Lopez. De Apache-zoon zat Victoria’s Secret met een 9,20 redelijk dicht op de hielen.

De Floriscount-dochter Flora mocht met Betina Jæger Jensen als derde opstellen. Ze kon met een 8,86 net voorblijven op Simone Pearce en Fine Time (v. Fürstenball).

Vierjarigen

Bij de vierjarigen ging de overwinning naar de Zack-zoon Zancor, die onder Søren Wind gemiddeld uitkwam op een 8,90. Jan Møller Christensen stuurde de Dancing Hit-zoon Hesselhoy Donkey Boy, één van de favorieten voor de titel, naar de tweede plaats met een 8,88.

De scores lagen in deze rubriek dicht bij elkaar. Møller Christensen zat ook in het zadel van de nummer drie, Romeo (v. Romanov) die op 8,68 uitkwam. Kenneth Darmgaard kon voorkomen dat Møller Christensen ook nog eens vierde werd.

De Deen stuurde Stenagers Wyatt Earp (v. Wilkens) naar de vierde positie en eindigde als vijfde met de San Amour-zoon Højgaardens Santos.

De proef voor de zesjarigen is nog volop aan gang.

Klik hier voor de uitslag van de vierjarigen.
Klik hier voor de uitslag van de vijfjarigen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Equitaris

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook