Vincourt debuteert winnend met Wondrous Star - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Vincourt debuteert winnend met Wondrous Star

Foto Lonneke Ruesink
Annemieke Vincourt en Wondrous Star debuteerden afgelopen zaterdag in Assen in de Prix St. Georges. De vos van Alicia Fieldmich presteerde boven verwachting en behaalde de hoogste score in zijn groep. “Willy, zoals we hem thuis noemen, liep op wat kleine storingen na geweldig”, aldus een zeer tevreden Annemieke Vincourt.

Vincourt reed de sympathieke Wondrous Star op trens. Opvallend was zijn ritmische draftour, waarbij het achterbeen keer op keer razendsnel aantrad. Marleen Noordhof belandde met Remmie II op de tweede plek. Eind vorig jaar maakte Remmie II zijn wedstrijdrentree na een langdurige blessure. Sindsdien lijkt hij meer in vorm dan ooit. Mark van de Donk vormde met Vivaldi GW de derde combinatie die boven de 65% wist te scoren.

De Intermédiaire I werd in handicap verreden met de Intermédiaire II. Van de zes deelnemers wisten alleen Gerdien Hilgenberg, die Intermédiaire I reed en Miriam Hollander, die uitkwam op Intermédiaire II-niveau, een winstpunt te scoren. Hilgenberg won de rubriek met Ronaldo.

Marian Mantjes en Bulero’s Dream wonnen in het ZZ-Zwaar beide proeven in hun groep. In de andere groep werd de eerste proef gewonnen door Pytrick Adema. Adema reed met de chique Wadro’s Zavita een heel nette proef. Denise Nekeman won de tweede proef met Ridderkerk STH.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook