Ga naar hoofdinhoud

Voorproefje nieuwe Kür Adelinde Cornelissen en Parzival *video*

Adelinde Cornelissen en Parzival

Adelinde Cornelissen en Jerich Parzival (v. Jazz) presenteren aankomend weekend hun nieuwe Kür aan het publiek tijdens Indoor Brabant. Een voorproefje van de nieuwe Kür ‘Tribute to my red knight’ is nu al te beluisteren.


De muziek is speciaal voor deze Kür gecomponeerd door Victor Kerkhof, die eerder onder meer muziek componeerde voor Anky van Grunsven. Volgens Kerkhof is de muziek te vergelijken met filmmuziek in de stijl van de bekende componist Hans Zimmer die bijvoorbeeld de filmmuziek componeerde voor films als ‘Pirates of the Caribbean’. Dit resulteert in een Kür vol avontuur, gevaar, spanning, romantiek en humor. “De muziek geeft je het gevoel dat je je in een ridderverhaal bevindt waarin ridder van de Ronde Tafel Parzival samen met zijn jonkvrouwe Adelinde een spannend avontuur beleeft”, aldus Kerkhof.

Adelinde Cornelissen is enthousiast over de nieuwe Kür. “Ik ben waanzinnig blij met de nieuwe Kür. Er zit ontzettend veel emotie in”, vertelt Adelinde Cornelissen.

Aankomende zaterdag is de nieuwe Kür voor het eerst te zien tijdens de FEI Reem Acra wereldbeker dressuur, aanvang 13.30 uur.

Bekijk en luister alvast een voorproefje van de nieuwe Kür.

Woensdag vertelt Victor Kerkhof in De Paardenkrant meer over de ontwikkeling van de Kür voor Adelinde Cornelissen.

Bron: Horses / Indoor Brabant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook