Ga naar hoofdinhoud

Voorproefje nieuwe Kür Adelinde Cornelissen en Parzival *video*

Adelinde Cornelissen en Parzival

Adelinde Cornelissen en Jerich Parzival (v. Jazz) presenteren aankomend weekend hun nieuwe Kür aan het publiek tijdens Indoor Brabant. Een voorproefje van de nieuwe Kür ‘Tribute to my red knight’ is nu al te beluisteren.


De muziek is speciaal voor deze Kür gecomponeerd door Victor Kerkhof, die eerder onder meer muziek componeerde voor Anky van Grunsven. Volgens Kerkhof is de muziek te vergelijken met filmmuziek in de stijl van de bekende componist Hans Zimmer die bijvoorbeeld de filmmuziek componeerde voor films als ‘Pirates of the Caribbean’. Dit resulteert in een Kür vol avontuur, gevaar, spanning, romantiek en humor. “De muziek geeft je het gevoel dat je je in een ridderverhaal bevindt waarin ridder van de Ronde Tafel Parzival samen met zijn jonkvrouwe Adelinde een spannend avontuur beleeft”, aldus Kerkhof.

Adelinde Cornelissen is enthousiast over de nieuwe Kür. “Ik ben waanzinnig blij met de nieuwe Kür. Er zit ontzettend veel emotie in”, vertelt Adelinde Cornelissen.

Aankomende zaterdag is de nieuwe Kür voor het eerst te zien tijdens de FEI Reem Acra wereldbeker dressuur, aanvang 13.30 uur.

Bekijk en luister alvast een voorproefje van de nieuwe Kür.

Woensdag vertelt Victor Kerkhof in De Paardenkrant meer over de ontwikkeling van de Kür voor Adelinde Cornelissen.

Bron: Horses / Indoor Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook