Ga naar hoofdinhoud

Weer topscore Febe van Zwambagt

Febe van Zwambagt en FS Las Vegas. Foto: Quillemette Kraaijkamp

Vandaag streden de junioren en Young Riders in Vorden in de kadervormingwedstrijd van de MDH Kostendrukkers Cup. Febe van Zwambagt won voor de derde keer op rij bij de junioren met FS Las Vegas (v. Lord Loxley). Dit keer met een topscore van 73,15%. De kleine groep Young Riders werd aangevoerd door Julia Groenhart.

Van Zwambagt had wel te maken met een flink juryverschil. Van één jurylid kreeg ze 76,5%, het tweede jurylid zat daar vlak onder, maar het derde jurylid zat bijna 30 punten lager. “Zij vond de aanleuning iets minder mooi, terwijl de andere twee de aanleuning juist heel sterk vonden. Het geeft niet, ik ben heel blij met mijn score en met de proef, want die liep heel fijn en was foutloos”, vertelt de succesvolle amazone na afloop.
“Lassie heeft nu drie van de drie wedstrijden gewonnen en hij heeft zich dus wel bewezen. De volgende wedstrijd mag hij even thuis blijven.”
Mercedes Verweij eindigde met Wiolita (v. San Remo) als tweede met 71,67%. De derde plaats was voor Maybrett Schreur met Feinsliebchen (v. Florestan) met 69,37%.

Bij de Young Riders won Julia Groenhart. Zij noteerde met First Barrichello (v. Florencio) 67,50%. Laura Quint en de KWPN-hengst ZiZi Top (v. Tango) werden, in hun Young Riders-debuut, tweede met 66,54%.

Bekijk hier de complete uitslagen.
Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook