Ga naar hoofdinhoud

Weer wijziging in Duits CHIO-team: Weihegold eruit, Emilio erin

Isabell Werth met Emilio.Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat enkele dagen geleden al bekend werd gemaakt dat Cosmo van Sönke Rothenberger teruggetrokken werd uit het Duitse team voor het CHIO in Aken heeft er nu nog een wijziging plaatsgevonden. Isabell Werth zal niet met Weihegold OLD (v. Don Schufro) maar met Emilio (v. Ehrenpreis) meestrijden in het Duitse team.

Het Duitse Olympiade Committee (DOKR) wil de wedstrijd in Aken gebruiken om zowel Emilio als Bella Rose, die Werth in de CDI4* wedstrijden zal starten, te beoordelen voor de Wereldruiterspelen in Tryon in september.

Eerste observatie

Weihegold, met wie Werth dit jaar de wereldbekerfinale won, heeft de eerste observatie op de Duitse Kampioenschappen met een tweede plaats in de Grand Prix Special al succesvol doorstaan.

Team

Het Duitse team voor Aken bestaat nu uit Jessica von Bredow-Werndl met TSF Dalera BB, Helen Langehanenberg met Damsey FRH, Dorothee Schneider met Sammy Davis Jr. en Isabel Werth met Emilio.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Dressursport-Deutschland.de

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook