Ga naar hoofdinhoud

Werth oppermachtig in Kür Salzburg

De Duitse dressuuramazone Isabell Werth wist zondag de Grand Prix Kür van Salzburg op naam schrijven. Ze realiseerde met El Santo NRW (v. Ehrentusch) de winnende score van 81,17%. Daarmee bleef ze nipt voor op de Italiaanse Valentin Truppa, de winnares van de kwalificatie Grand Prix op vrijdag.

Valentina Truppa eindigde met 80,40% op de tweede plek met Fixdesign Eremo del Castegno (v. Rohdiamant). De Zweed Patrik Kittel eindigde met Toy Story met 74.77% op de derde plek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook