Ga naar hoofdinhoud

Lichte Tour-winst mooi cadeau voor Rootveld

Foto De Paardenkrant Florentine Rootveld en Up Seven
Voor Florentine Rootveld kon de Subtopwedstrijd in Ermelo afgelopen zaterdag niet beter eindigen. Met de OO Seven-nakomeling Up Seven sloot ze de Prix St. Georges winnend af met een score van ruim 67% en dit op haar verjaardag. Hiermee bleef ze Theo Hanzon en de Trakehnerhengst Hofrat (v. Gribaldi) één procent voor. In de Intermédiaire I was de overwinning voor Jan Pieter Weenink en Custom Zadel’s Tobias (v. Jazz) met ruim 68%.

Florentine Rootveld is heel blij met de overwinning, die ze met Up Seven (v. OO Seven) in de Prix St. Georges behaalde met 67,37%. “Hij ging echt heel goed en dan winnen op mijn verjaardag, dat was echt het mooiste cadeau”, vertelt de amazone, die zaterdag haar 24e verjaardag vierde in Ermelo, enthousiast.

Theo Hanzon eindigde op de tweede plaats met de Trakehnerhengst Hofrat (v. Gribaldi) met 66,32%. Jessica Leijser, die de laatste tijd zeer constant op niveau presteert, werd derde met Winando (v. Jetset-D) met 65,20%. Sarah van Fessem volgde haar nipt op de vierde plaats met de Riverman-nakomeling Arcadia’s Westenwind. Janneke Punte maakte haar debuut met Verona (v. Weltino) en sloot deze af met een score van 64,41%, wat genoeg was voor de vijfde plaats. De Intermédiaire I kwam op naam van Jan Pieter Weenink, die met Custom Zadel’s Tobias (v. Jazz) 68,42% neerzette na een fraaie proef.

ZZ-Zwaar

Janneke Punte gaf haar concurrentie het nakijken in de klasse ZZ-Zwaar. Met Feinsliebchen (v. Florestan I) won ze beide proeven met 69% en 68,86%. Sarah van Fessem werd derde en tweede met Arcadias Ziron (v. San Remo). Els Langhorst werd tweede in de eerste proef met Wodka Lime (v. Ferro).

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook