Winst op het nippertje voor Jacobine Bijl-Dijkshoorn - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Winst op het nippertje voor Jacobine Bijl-Dijkshoorn

Jacobine Bijl-Dijkshoorn met Noble One
De strijd om de kampioenslinten was spannend afgelopen weekend op de regiokampioenschappen van Zuid-Holland in Delft. In de kop van de klassementen ontliepen de scores elkaar nauwelijks. In de klasse Z2 voor paarden waren de percentages van Jacobine Bijl-Dijkshoorn met haar schimmel Noble One SD (v. Carbano) en Robin Bernoski met de Negro-afstammeling Zorro zelfs gelijk. 

Op basis van de ex aequo-regeling was de titel voor Bijl-Dijkshoorn, want zij behaalde hogere punten voor het rechtgericht, ontspannen en in aanleuning gaande paard. Beide combinaties werden beloond met een percentage van 64,85%.
Ook in de Z1-klasse was 64,85% het percentage dat de jury toebedeelde aan de kampioen: Dion van ’t Veer met Watch Me (v. Polansky).

In de Z2-klasse voor pony’s in de categorie DE was Daphne van Peperstraten onverslaanbaar. Met haar pony TC Donata behaalde ze een percentage van 66,13% en de overwinning en met haar andere troef Make My Day wist ze met 64,75% beslag te leggen op de tweede plaats.
In de Z1/DE reed Romée van Paassen haar pony Keulse Hoeve’s Zico overtuigend naar een eerste plaats en de hoogste dagscore met 67,79%. Cissy Bakker schreef de Z1/C op naam met Snoopy.

De ZZ-Lichtrubrieken die op het programma stonden werden afgelast vanwege het winterse weer. Deze zijn verzet naar 9 februari, wederom bij Manege de Prinsenstad in Delft.

Bron: KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook