Ga naar hoofdinhoud

Witte en Van Lieren domineren Grand Prix

Madeleine Witte-Vrees, Blom's Wynton
Madeleine Witte-Vrees hier met de KWPN hengst Wynton

Madeleine Witte haalde in Deurne zondag haar tweede A-kaderscore binnen met Blom’s Wynton (v. Jazz) in de Grand Prix kadervormingswedstrijd. Met een prachtige score van 73,05 kwam het duo de baan uit, waarbij vooral de piaffe en passage uitblonken. Op zaterdag overheerste Laurens van Lieren de Grand Prix en de Grand Prix kür, door deze beide te winnen met Tyara (v. Farrington) en Hexagon’s Welnetta (v. Labo).

Madeleine Witte kan tevreden terugkijken op haar optreden met Wynton: “Hij wordt echt steeds beter, maar hij kan ook nog steeds beter!”, vertelt de amazone. Hans Peter Minderhoud eindigde als tweede met Withney van het Genthof (v. Ferro) met 71,77%. Laurens van Lieren zette zaterdag de beste resultaten neer in de Grand Prix. Tyara heeft hij pas drie weken op stal, maar het kersverse duo reed nu al 70,32% bij elkaar. Met Hexagon’s Welnetta won hij met 75,63% de Grand Prix kür op muziek.

De Intermédiaire II werd gewonnen door Hariëtte van der Heijden met Tromph (v. Orm). Dinja van Liere was met Hexagon’s Roumanda (v. Rubiquil) de beste combinatie in de Future test.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees morgen meer in De Paardenkrant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook