Ga naar hoofdinhoud

WK Jonge Paarden in Ermelo live te volgen en te beoordelen

Four Legends met Marieke van der Putten. Foto: Melanie Brevink

Het WK voor Jonge Dressuurpaarden in Ermelo gaat bijna van start. Vanmiddag vanaf 16.00 uur staat de vetcheck voor vijfjarigen op het programma en morgen komen de eerste dressuurtalenten in de baan. Nieuw is de app 'Spectator Judging'. Hiermee kunnen zowel de bezoekers in Ermelo als de kijkers via de livestreams hun oordeel geven.

ClipMyHorse maakt opnames van de diverse rubrieken in beide arena’s. De finales van de vijf-, zes- en zevenjarigen en de kür op muziek voor acht jaar en oudere hengsten zijn te volgen via het speciale YouTube-kanaal van de FEI. De overige rubrieken in het weekend en alle sport op donderdag en vrijdag is live te volgen op ClipMyHorse.

Spectator App

Op het WK voor Jonge Dressuurpaarden kunen toeschouwers via een mobiele app hun stem laten horen. Het publiek kan bij elk onderdeel aangeven welke score zij toebedelen aan de betreffende combinatie. De publieksdeelnemer die met zijn puntentotaal het dichtst bij de uitslag van de officiële jury zit, krijgt een mooie prijs uitgereikt. De thuisblijvers die het evenement via de livestream volgen, kunnen ook meedoen.

Tickets

De kaarten voor de overdekte hoofdtribune voor zaterdag 30 juli zijn uitverkocht, maar voor deze dag zijn nog wel tickets voor staplaatsen verkrijgbaar. Deze kunnen aan de kassa, maar ook online gekocht worden. Vanaf het terras kunnen bezoekers ook via de korte zijde het programma in de hoofdring volgen. Voor de andere dagen zijn nog steeds online hoofdtribunekaarten en ruim voldoende stakaarten beschikbaar.

Klik hier voor de actuele deelnemerslijst.
Klik hier voor startlijsten en uitslagen.
Klik hier voor de livestream van ClipMyHorse.
Klik hier voor het YouTube-kanaal van de FEI.
Klik hier voor het programma en meer informatie.
Klik hier voor de app ‘Spectator Judging’.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Ermeloyh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook