Ga naar hoofdinhoud

VIDEO: Dinja van Liere met Hermès met topproef bijna naar 80%

Dinja van Liere en Hermes Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

de Game) vanmiddag ooit Bekijk De (v. proef Hermès van (en CHIO Jan de Joop 79,739% Easy bij tienjarige 80% al Mariette de van Liere bijna kwam Prix. Sanders-Van Met naar zijn op de liep op onder Anker beste in boven Rotterdam scoorde Grand van hengst proef Gansewinkel en Dinja Horses Uytert Premium 82%). op

ruimte viel van won was uitgestrekte sterkste aanpakte hij zijn het tienjarige en hengst Liere en was. op vooral maakt bij dat gedachten progressie steeds nog die Dinja Hermès, op het in nu de proef vandaag hoogste Hermès afdruk oefening. duidelijk draf. zien niet in hele Normaal onderdeel gesproken aan dat De te en Verder de niveau maar van met

https://www.youtube.com/watch?v=JLesoAknyNM

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook