Ga naar hoofdinhoud

Bekijk hier de Nederlandse inzendingen op de OS-keuring

Cat.nr 29 (Quickly de Kreisker x Indoctro) - Foto: Oldenburger Pferdezuchtverband
Van de 40 tot de Oldenburg-International hoofdkeuring toegelaten hengsten hebben er 36 de catalogus gehaald, die vandaag online werd gepubliceerd. Vijf Nederlandse hengsten maken hun opwachting op de OS-keuring. Daarvan hebben er drie een Nederlandse fokker en eigenaar: dat zijn cat.nr 22 Krombacher VHS (Douglas VDL x Chin Chin) van fokker Verhagen Horse Service, de volle broer van de KWPN-goedgekeurde It's Highlander VDK (cat.nr 26 v. Kannan x Chin Chin) van fokkers Joeri Stevens, Katrien de Graeve en Geert de Sloover en de Westfaalse cat.nr 29 (Quickly de Kreisker x Numero Uno), die werd gefokt door Bennie Wezenberg en wordt voorgesteld op de keuring door de VDL Stud. 

Verder haalden ook de door A. Verhagen uit Schijndel gefokte cat.nr 23 (Falaise de Muze x Ulisha Bella v. Manhattan) van Antonius Schulze Averdiek en de door Gebr. Lohuis uit Nijverdal gefokte cat.nr 36 (Vagabond de la Pomme x Donnalina v. Indoctro) van Gerd Sosath het boekje van de OS-keuring.

Vier hengsten niet in boekje

Vier hengsten die in eerste instantie werden geselecteerd behoren nu niet meer tot de collectie van de keuring die van 16 tot en met 18 november plaats vindt. Dat zijn een Connor x Contender, een Diarado x Contender, een Contendro I x Argentinus en een Lyjanerio x Acobat II.

Bekijk hier de volledige collectie

Video’s van de Nederlandse inzendingen

Bekijk hieronder video’s van de Nederlandse inzendingen. Van cat.nr 131 (v. Quickly de Kreisker) en cat.nr 36 (v. Vagabond de la Pomme) is online geen video beschikbaar omdat deze hengsten niet in de veiling komen.

Cat.nr 22 (Douglas VDL x Chin Chin):

Cat.nr 23 (Falaise de Muze x Manhattan):

Cat.nr 26 (Kannan x Chin Chin):

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Oldenburger Pferdezuchtverband e.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.