Ga naar hoofdinhoud

BWP online: 6.500 euro voor merrieveulen van Cayenne vd Helle

Soraya B (Cayenne vd Helle Z x Kannan). Foto: BWP Online Foal Auction
Op de tweede editie van de BWP Online Foal Auction bestond de collectie opnieuw uit spring- en dressuur gefokte paarden en pony's. De springveulens waren het meest in trek met als veilingtopper het merrieveulen Soraya B (Cayenne vd Helle Z x Kannan). Zij werd afgeslagen voor 6.500 euro en vertrekt voor dat geld naar Frankrijk.

Swahili van den Dries (Bamako de Muze x Vigo d’Arsouilles) was het duurste hengstveulen. Hij blijft voor 6.250 euro in België.

Twee springgefokte veulens werden afgeslagen voor 4.750 euro. Souplesse van het Merrethof (Le Blue Diamond van ’t Ruytershof x Fantomas de Muze) vertrekt naar Frankrijk en Sagunto V.H. (Casillas van de Helle x Cumano BD) werd door een Amerikaanse koper aangekocht.

Sensation x Johnson

Bij de dressuurgefokte veulens bracht Santiago (Sensation x Johnson) het meeste geld op. Dit hengstveulen werd voor 3.050 euro afgeslagen.

Joris de Brabander trekt aan langste eind

Bij de pony’s was er veel belangstelling voor het hengstveulen Wajeeh Royal’s Van Prinsenhof’s (Kantje’s Ronaldo x Caspari Royale). Joris de Brabander trok met 3.252 euro aan het langste eind.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/BWP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!