Driemaal winst voor Business tijdens tuigpaardenavond Bathmen te Paard - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Driemaal winst voor Business tijdens tuigpaardenavond Bathmen te Paard

Business. Foto: Jacquelien van Tartwijk
De eerste tuigpaardenavond tijdens Bathmen te Paard was een groot succes, dit meldt KWPN. De grote winnaar van de avond was de Vlasco zoon Business, die in drie rubrieken met een oranje lintje de ring verliet.

De eerste overwinning sleepte de hengst binnen in de ereklasse. De hengst van Gerrit Egberink wist onder leiding van Lambertus Huckriede zijn acht concurrenten achter zich te laten. De tweede plek ging naar PrimeVal Wizkid’s Gonda (v.Patijn) van Ritsema Sierbestrating, gereden door Derk Jan Mekkes. In de damesrubriek verscheen Business wederom in de ring, ditmaal gereden door Anneke Huckriede, en ook in deze rubriek kwam de hengst als winnaar uit de bus. Evelien Corbeek werd in deze rubriek tweede met Only the Lonely (v.Manno). De derde overwinning behaalde de hengst in de rubriek tweespannen. Lambertus Huckriede reed de fraai showende Business en Zilver (v.Ranno) naar een eerste plaats. Derk Jan Mekkes werd met Primevals Whizkid’s Gonda en Vaya Condios (v.Larix) tweede.

De grote limiet werd eveneens gewonnen door Stal Huckriede die met Alfredo (v.Manno) van de comb. Van der Wiel/Huckriede voor Anemome’s Vitz Randall (v.Patijn) met Derk Jan Mekkes wist te blijven.

In de rubriek KWPN tuigpaardenhengsten ging de strijd om de eerste plaats tussen de twee hengsten Cizandro van fokkers gebr. Den Otter en gebr. Van Manen met Robbie van Dijk en Crescendo HBC van Toon van Doorn en de HBC-stal met Harry van Middelaar. Uiteindelijk was het Cizandro die met zijn uitstraling de overwinning opeiste. In de oefenrubriek voor nieuwelingen was het wederom Robbie van Dijk die boven aan het klassement eindigde. Met de door Piet Lelieveld gefokte Eebert (v.Atleet)) van gebr. Van Manen/Van Beest liet hij zijn zes concurrenten achter zich.

Bron: KWPN/ Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook