Everdale-zoon Inspiration PF verslaat KWPN-goedgekeurde In Style nipt - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Everdale-zoon Inspiration PF verslaat KWPN-goedgekeurde In Style nipt

In Style (v. Eye Catcher) met Renate van Uytert-van Vlliet Foto: Melanie Brevink- van Dijk
In de eerste kwalificatiewedstrijd van de Subli Cup 2017 in Delft won Marije de Lange met de Everdale-zoon Inspiration PF (mv. Calido I) van de KWPN-goedgekeurde In Style (v. Eye Catcher) met Renate van Vliet. In Style ging met 81,8 punten lange tijd aan kop, maar uiteindelijk ging Inspiration er met 82,8 punten net overheen. 

Inspiration (gefokt door Mick Hanswijk) en De Lange kregen een hele rits 8,5-en: voor de draf, galop, vermogen tot schakelen, geschiktheid als dressuurpaard, rijvaardigheid en effect van de hulpen en de proefgerichte onderdelen. In Style had met Van Vliet zelfs een 9 voor de galop te pakken en kreeg ook 8,5-en voor de draf, de rechtgerichtheid en de geschiktheid als dressuurpaard.

Gedeelde derde plaats met 77 punten

De derde plaats in Delft werd gedeeld: zowel Inferno, net zoals Inspiration PF een zoon van Everdale, met Joyce van Opbergen als de NMK-merrie Icerole DVB (v. Desperados FRH) met Jos Hogendoorn scoorden 77 punten.

Gelderse kampioenshengst 5e

De Gelderse kampioenshengst van 2016, Independent Little Me (Uno Don Diego x San Remo), die overigens nooit in Ermelo werd aangeleverd voor het verrichtingsonderzoek, werd onder Dinja van Liere vijfde met 74,8 punten.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook