Ga naar hoofdinhoud

For Pleasure-veulen voor Küchengirl

Marcus Ehning met Küchengirl. Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl

Marcus Ehnings voormalige toppaard Noltes Küchengirl (v. Lord Z) heeft opnieuw een veulen gekregen. Vader van het hengstje is For Pleasure. Vorig jaar bracht Küchengirl een merrieveulen van Plot Blue, die ook onder Ehning succesvol was op het hoogste niveau.

De inmiddels twintigjarige Noltes Küchengirl nam in 2014 afscheid van de sport en geniet zich die tijd van haar pensioen. In haar carrière sprong ze onder Marcus Ehning naar enorme successen. Zo won ze elf internationale Grote Prijzen, waaronder Aken, La Baule en Zürich. In 2010 sprong de merrie naar de overwinning in de Wereldbekerfinale van Geneve, Verder maakte ze verschillende keren deel uit van het winnende team in Nations Cup-wedstrijden, zoals in Rotterdam, Aken en twee keer in La Baule.

Ook For Pleasure liep eerder onder het zadel van Ehning. Met deze hengst behaalde Ehning talrijke internationale successen waaronder de individuele bronzen medaille en team goud op het EK van 2003.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Reiterrevue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook