Ga naar hoofdinhoud

Glock investeert in Romanov

Foto Melanie Brevink

De familie Glock is het nieuwe jaar goed begonnen. Opnieuw hebben ze een Grand Prix-paard aangekocht voor Edward Gal. Na Glock's Undercover (v. Ferro) zal ook de Deense hengst Blue Hors Romanov (v. Rohdiamant) voortaan door het leven gaan als Glock's Romanov. Daarmee blijft de hengst behouden voor Gal.

Ruim een jaar geleden kwam Romanov in Harskamp op stal en Gal boekte al meerdere successen met de hengst die daarvoor gereden werd door Sune Hansen en Andreas Helgstrand. Afgelopen oktober scoorde het tweetal ruim 81% in de kür op muziek in Odense en zodoende kwamen de onderhandelingen op gang. “Natuurlijk zorgt de verkoop van Romanov bij ons voor een dubbel gevoel, maar van de andere kant; de samenwerking tussen Gal en Romanov klikte zo goed, dat ik niet zou weten wie dat over had moeten nemen mocht Romanov weer bij ons op stal zijn gekomen. Romanov is dertien jaar en heeft nog een mooi aantal sportieve jaren in het vooruitzicht”, laat Esben Moller de manager van Blue Hors weten

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook