Hannoveranen geselecteerd voor hengstenkeuring in Verden

De voorselectie van de Hannover hengstenkeuring heeft tot nu toe bijna 80 hengsten opgeleverd. Er zijn nog twee bezichtigingen te gaan voordat de definitieve lijst bekendgemaakt wordt.

De Hannover hengstenkeuring vindt plaats van 26 tot 28 oktober in Verden. Op verschillende plaatsen vindt van 5 tot 14 september de voorselectie plaats. De komende dagen wordt er nog in Filsum, bij Gestüt Sprehe in Löningen en in Bersenbrück gekeurd.

Nakomelingen Sezuan

Van de talentvolle dressuurhengst Sezuan zijn intussen drie hengsten doorverwezen. Eenzelfde aantal dat naar Verden mag stamt af van de hengst Fürstenball, die zelf verrichtingskampioen was. Van de springgefokte hengsten is Toulon, waarvan de nakomelingen het op de keuringen in Nederland ook goed deden, de vader van twee doorverwezen hengsten.

Lees hier de lijst van doorverwezen hengsten.

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.