Ga naar hoofdinhoud

Hero ACB en en Casandro JVR AES-approved

Hero ACB (v. Zhivago) - Foto: Anne-Claire Bongers

De vierjarige hengsten Hero ACB (v. Zhivago) en de al eerder door het NRPS goedgekeurde Casandro JVR (v. Charmeur) zijn deze week goedgekeurd door het AES. Beide hengsten zijn goedgekeurd met de status 'approved', de hoogst mogelijke status bij het AES. 

Hero ACB verdiende zijn goedkeuring onder andere door zijn goede prestaties in de IBOP, waar hij 8-en scoorde voor de draf, de galop en de houding. De Pavo Cup-finalist, die al eerder het ster en prok-predikaat bij het KWPN kreeg, werd gefokt door eigenaresse Anne-Claire Bongers van ACB Dressuur.

Casandro JVR werd eerder goedgekeurd bij het NRPS en is in eigendom van fokkers C. Jolink en J.C.S. van Renkum.

Hero ACB (v. Zhivago):

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Anglo European Studbook

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook