Ga naar hoofdinhoud

In Beeld: Hoofd- en standfoto’s hengsten verrichtingsonderzoek

Fotoserie
3 Look a Like Twiggy v Connect x Quality Time. Foto: Paardenkrant/Melanie Brevink-van Dijk

Melanie Brevink-van Dijk was deze week op het KWPN-centrum in Ermelo en maakte hoofd- en standfoto's van de nog deelnemende dressuur- en springhengsten aan het verrichtingsonderzoek. Het gebruik en de verspreiding van deze foto’s is niet toegestaan.

Mhet elanie maakte standfoto’s was gebruik Dijk deelnemende springhengsten aan   in Brevink-van week en niet het verspreiding hoofd- van en en nog deze dressuur- Ermelo deze foto’s de op Het KWPN-centrum toegestaan. verrichtingsonderzoek. is van en deBron: Horses.nl

Premium artikel

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook