Ga naar hoofdinhoud

LNV en KWPN overleggen over behoud Gelders type

Afgelopen woensdag 15 april heeft een vertegenwoordiging van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) overleg gehad met het KWPN. Met dit overleg willen beide partijen afspraken maken over het behoud van paarden van het Gelderse type.

De eerste stap die is voortgekomen uit het overleg is dat het KWPN in een nota aan de Minister zal uitleggen hoe de fokkers van het Gelderse type binnen het KWPN georganiseerd zijn, wat de geschiedenis van het Gelders paard is en hoe het fokprogramma is ingericht om de toekomst van het Gelderse type veilig te stellen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook