Ga naar hoofdinhoud

‘Nederlandse’ A La Carte NRW levert opnieuw kampioensmerrie

A Lady Whip (v. A La Carte NRW)

De door Jenny Ekkel uit Geesteren gefokte A La Carte NRW heeft opnieuw de springkampioene op de Westfaalse elitekeuring geleverd. De driejarige A Lady Whip werd vanavond als kampioene gehuldigd. A Lady Whip (mv. Ferragamo) was eerder dit jaar al vrijspringkampioene in Westfalen. 

A La Carte NRW ontwikkelt zich zeer goed in Westfalen. Niet alleen als sporthengst (hij hielp Kendra Clairica Brinkop aan de bronzen medaille op het Duitse kampioenschap bij de senioren en won vorig jaar het Bundeschampionat voor zevenjarige springpaarden), maar ook in de fokkerij.  De kampioen van de Westfaalse hengstenkeuring in 2010 leverde vorig jaar ook al de kampioene van de Westfaalse elitekeuring, A La Calinca (mv. Cornet Obolensky).

A Lady Whip

A Lady Whip komt uit een moeder van Ferragamo x Dinard L en werd door fokkerijleider Wilken Treu geroemd om haar sportieve model, goede bewegingen en geweldige testresultaat. Ze sprong voor een 9,5 in haar test.

Als derde werd ook een merrie uit de A-lijn van Acord II opgesteld. Deze Abbyline is een dochter van Arpeggio uit een moeder Aquilino x Landro L.

Tweede werd Quidama (Quidamo x Montendro x Ramiro).

Gedeeld vierde werd Helena (v. Hermes de Lux) uit de bekende merrie U-Cassina (Cassini I x Carthago) samen met Nizza K (Numero Uno x Jabot x Pilot).

Klik hier voor de volledige uitslag. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook