Ga naar hoofdinhoud

Pavo Cup Zuid-Holland: 88 punten voor Dream Boy-dochter Ivoli-E

De twee winnaars bij de vijfjarigen: Haley B en Happy L

Het lijkt erop dat de Pavo Cup voor vierjarigen dit jaar de hoogste kwaliteit in huis heeft. Op meerdere voorselecties werden 90 punten of meer uitgedeeld aan vierjarigen en vanmorgen kwam daar op de Pavo Cup voorselectie op de Centrale Keuring van Zuid-Holland (voor het eerst georganiseerd op het CHIO-terrein in Rotterdam) nog een 88 punten-paard bij: Ivoli-E (Dream Boy x Jazz) scoorde dat puntentotaal onder het zadel van Simone Both. 

De vierjarige Ipradin S (Don Tango uit de moeder van Guardian S) deed daar niet veel voor onder. Onder Kim Koolen scoorde zij 86 punten en de derde vierjarige die over de 80 punten-grens ging was Imposant LH (Everdale x Contango) onder het zadel van Laurens van Lieren. In totaal werden acht vierjarigen doorverwezen naar de halve finale, daaronder ook de Utrechtse kampioensmerrie Immens Ieni-K (v. Dream Boy), die eerder in haar IBOP 89 punten scoorde. Nu viel haar score tien punten later uit.

Twee keer 85 punten bij vijfjarigen

Bij de vijfjarigen waren er twee winnaars (foto) met 85 punten: Haley B (v. Bon Bravour) met Marlou de Ruiter en de volle broer van Blue Hors Don Olymbrio, Happy L (v. Jazz) met Renate van Vliet. Bij de vijfjarigen liepen nog twee andere paarden naar een ticket voor de halve finale. Harun (v. Dancing Hit) deed dat met een score van 82 punten onder Diederik van Silfhout.

Startlijst en uitslagen (zodra beschikbaar hier te vinden)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook