Rock Forever I-dochter Ratina B Duits kampioene

Ratina B (v. Rock Forever I) - Foto: Equitaris.de/Sabine Wegener

Ratina B (Rock Forever I x Contini x Lancer III) is de nieuwe Duitse merriekampioene. De elegante bruine heeft niet alleen de naam gekregen van een springsportlegende, in haar pedigree is het vooral springbloed wat de klok slaat. Ze komt uit een springgefokte merrie en de pedigree van vader Rock Forever I is ook niet direct een dressuurpaardenpedigree te noemen. 

Achter de Rock Forever I-merrie mocht een dochter van Escolar, die zich vorige week met Hubertus Schmidt met een megascore voor de finale van de Nürnberger Burg-Pokal plaatste, zich opstellen. Deze Amani komt uit een moeder van Fürst Heinrich x Rubinstein I. Derde werd Qualinda (Quasar de Charry x Compliment).

Klik hier voor de catalogus
Klik hier voor de volledige uitslag (met punten)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Equitaris

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.