Ga naar hoofdinhoud

Sarantos verkocht naar Frankrijk

De goedgekeurde hengst VDL Sarantos (Emilion x Larome) is verkocht aan Julia Dallaman uit Frankrijk. Onder begeleiding van de trainer en chef d’equipe van de Franse junioren en young riders, Marcel de Lestre, hoopt de nieuwe combinatie hoge ogen te gooien bij de komende kampioenschappen.

Sarantos was eigendom van VLD Stud en de heer W. Bourgondien. Onder Gert-Jan Bruggink behaalde de hengst vele successen. Afgelopen januari wonnen Bruggink en Sarantos nog de Grote Prijs van Jumping Amsterdam.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook