Ga naar hoofdinhoud

Secret, Jovian en Janeiro Platinum volgende week in sporttest

Secret (v. Sezuan) met Jessica Lynn Andersson - Foto: Rick Helmnk
De veelbesproken vierjarigen Secret (v. Sezuan), Jovian (v. Apache) en Janeiro Platinum (v. Sezuan) – hengsten die veel mensen kennen van video's op het internet – zijn aangemeld voor de sporttest in Verden volgende week. Ook Bundeskampioen Finest Selection (v. Follow Me), de kampioen van de Westfaalse keuring 2015 D'Egalité (v. Don Juan de Hus), de broers Feinrich en For Romance II (beide uit Schockemöhles Gesina) staan op de startlijst. 

Het programma van de sporttest in Verden is als volgt: op donderdag 1 maart is er een training, op vrijdag 2 maart komen de hengsten twee keer in de baan (voor een training en een proef/parcours onder de eigen ruiter) en op zaterdag 3 maart worden de hengsten getest door de gastruiter. De gehele sporttest is te volgen via ClipMyHorse.tv.

Springhengsten

Naast de reeds genoemde ‘social media-hits’ in de dressuur worden ook springhengsten getest in Verden. Hier worden onder andere de Westfaalse kampioen 2016 Karajan (Kannan x Verdi), de OS-kampioen 2016 Zinedream (Zinedine x Contender) en de Holsteiner kampioen Unlimited (Uriko x Casall) getest bij de vierjarigen. Bij de vijfjarigen wordt onder andere de sporttesttopper van vorig jaar, Checkter (Cellestial x Lord Pezi), de 14-dagentesttopper Del’Arko d’Henvet (Tsunami de Hus x Quarz de Frely AA) en de OS-kampioen 2015 Diamant de Quidam (Diamant de Semilly x Quidam de Revel), die vorig jaar zakte voor zijn sporttest.

Startlijst

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook