Ga naar hoofdinhoud

Sporttest: Zonen Hickstead, Zirocco Blue VDL en Plot Blue maken indruk

Exclusief
Hickstead White (v. Hickstead) - Foto: Gestüt Sprehe

De Nederlandse hengsten Hickstead, Plot Blue en zijn halfbroer Zirocco Blue VDL zorgden vanmorgen voor de opvallendste vijfjarige springhengsten in de sporttest in Münster-Handorf. De hoogste punten waren voor de Hickstead-zoon Hickstead White (mv. Coupe de Coeur) van Gestüt Sprehe: gemiddeld een 8,82. 

De vlugge Hickstead White kreeg van de jury een 8,6 voor de galop, een 8,8 voor het vermogen, een 9 voor de manieren, een 9 voor de rittigkeit en een 8,5 voor de aanleg als springpaard. “Hickstead White liet onder andere een geweldige reactie zien toen hij de balk een keer had aangeraakt. Dat zien we graag”, aldus de jury over de Oldenburg International Hauptprämiensieger 2016.

Zuccero en Million Dollar

De op een na hoogste punten waren voor de Zirocco Blue-zoon Zuccero (mv. Caretino) van het Holsteiner Verband. Hij kreeg gemiddeld een 8,69. Gemiddeld een 8,57 was er voor de door het Holsteiner Verband in België aangeschafte Million Dollar (Plot Blue x Vigo d’Arsouilles), die werd gefokt door Perry de Winter uit Haasdonk.

Klik hier voor volledige uitslag

Livestream ClipMyHorse.tv

De sporttest in Münster-Handorf is live te volgen via ClipMyHorse.tv. Klik hier voor de starttijden van de springhengsten en de dressuurhengsten.

Klik hier voor de livestream
Klik hier voor de catalogus
Klik hier voor het tijdsschema

Hickstead White (v. Hickstead):

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook