Ga naar hoofdinhoud

Topprijs voor Zirocco Blue-zoon

Twaalf van de Holsteinse hengsten die vandaag in Neumünster werden goedgekeurd brachten in de veiling gemiddeld 62.250 euro op. Met 185.000 euro was de extreem vermogende Zornell (v. Zirocco Blue) de duurste. De klapper van de hengstenkeuring, die wel werd geprimeerd, maar geen rol speelde in de kampioenskeuring, kreeg een nieuwe Italiaanse eigenaar.

Van de kampioenshengsten kwam alleen de halfbloed Ikarus (v. Ibisco xx) onder de hamer. De tweede reservekampioen bleef voor 45.000 euro in Duits bezit.

Zie hier alle prijzen.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook