Ga naar hoofdinhoud

Unanieme zege voor Von Bredow-Werndl in Oldenburg

Jessica von Bredow-Werndl, hier met Unee BB. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Jessica von Bredow-Werndl eiste zojuist op het CDI Oldenburg met Unee BB de unanieme zege op in de Grand Prix. De enige, die in de buurt kon komen van de Duitse amazone en de zestienjarige Gribaldi-zoon was de Britse Lara Butler met Rubin Al Asad

Von Bredow-Werndl kreeg van de juryleden een gemiddelde score van 76.560% en dat was ruim twee procent hoger dan het resultaat van Butler. De hengst kreeg een hele rits achten op het protocol voor onder andere de piaffe en passage, maar ook de wisselseries en galopversterkingen leverden achten en 8,5-en op.

De Britse amazone kwam uit op in totaal 74.060% voor haar proef met de Rubin Royal-zoon, maar was daarmee op haar beurt bijna vijf procent los van de nummer drie, Borja Carrascosa met Al Martino.

Nederlanders

Voor Nederland kwamen twee combinaties uit in deze proef. Jean-Rene Luijmes zorgde voor het beste Nederlandse resultaat en eindigde met Aswin met  67.420% op de negende plaats. Christa Larmoyeur en Nora kwamen uit op een score van 64.260% en werd daarmee dertiende.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook