Ga naar hoofdinhoud

Veiling op WK jonge dressuurpaarden

Veulenveiling in Ermelo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Excellent Dressage Sales (EDS) houdt op zaterdag 30 juli op het wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden in Ermelo een veiling van top dressuurpaarden en dressuurveulens.

Het EDS-team bestaat uit Nico Witte, Joop van Uytert, Tim Coomans en Joep Schellekens. De WK-veiling wordt georganiseerd in partnerschap met het KWPN, dat daarmee fokkers een kans wil bieden op een podium van wereldformaat.

De KWPN-veulenveilingen – partners in sales van het KWPN – wordt de gelegenheid geboden om veulens in te brengen.  Streven is om 10 tot 15 excellente dressuurveulens en 10 tot 15 uitmuntende dressuurpaarden te veilen. De selectie wordt verzorgd door het EDS-team op basis van een open inschrijving. Binnenkort volgt meer informatie over de aanmelding en selectie.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook