Veulenveiling Maren-Kessel: 12.000 euro voor Franklin-dochter

Miadora (v. Franklin) - Foto: Veulenveiling Maren-Kessel

De meeste veulens op de Veulenveiling Maren-Kessel vonden gisteravond een nieuwe eigenaar voor prijzen tussen de 3.000 en de 6.000 euro. Drie veulens brachten meer dan 10.000 euro op, daarvan was het merrieveulen Miadora (Franklin x Uphill) de duurste met 12.000 euro.

Voor 11.000 euro vond het duurste springgefokte veulen, Milton (Vannan x Burggraaf), een nieuwe eigenaar. Een ‘collecters item’, want Athina Onassis kocht toptalent Vannan (v. Diamant de Semilly) dit voorjaar en stelt hem voorlopig niet beschikbaar aan de fokkers.

Hennessy

Het derde veulen dat werd verkocht voor een prijs met vier nullen is een hengstveulen van KWPN verrichtingstopper Hennessy (v. De Niro). Meros (mv. Vivaldi) bracht 10.000 euro op.

Klik hier voor alle prijzen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.