Voorselectie Oldenburg: Hengsten van Reesink en Van de Sande op reservelijst

Op de eerste dag van de Oldenburger voorselectie voor de hengstenkeuring (16-18 november) zijn elf hengsten definitief doorverwezen. Zeven hengsten staan op de reservelijst. Daaronder ook de door Eugène Reesink gefokte en voorgestelde cat.nr 36 (Vitalis x Cigantra C v. Jazz) en cat.nr 56 Kings Canyon (Franklin x Donna Clara v. Sir Donnerhall I) van Stal van de Sande.

Op de eerste dag van de Oldenburger voorselectie werden zonen van Danciano, Finest, Fürstenball (2), Wild Child, Dante Weltino, Diamond Hit (2), Don Schufro, Self Made en Sir Donnerhall I toegelaten tot de hoofdkeuring.

In totaal verschijnen rond 180 hengsten op de Oldenburger voorselectie, die morgen en overmorgen ook nog plaats heeft in Vechta. Daaronder een flink aantal Nederlandse inzendingen: Jan Pieter Dalsem heeft er 2, De IJzeren Man 2, Emmy de Jeu 1, Jaap Quartel 1, Eugène Reesink 2, Stal Arends 1, Stal Brinkman en Gerard Korbeld 1, Stal Poppelaars 1, Stal van de Sande 1, Stoeterij Turfhorst 1 en Marinus van Zeist 1.

Klik hier voor de catalogus
Klik hier voor de uitslag van de eerste voorselectiedag

Kings Canyon (v. Franklin) als veulen:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.