Ga naar hoofdinhoud

Totilas levert ponykampioen op ZfdP-keuring

To Do (v. Totilas) - Foto: Jill Mieleszko

Totilas is de vader van de nieuwe ZfdP-kampioen bij de pony's. Niet dé Totilas, maar ponyhengst Totilas (Top Anthony II x Nuts). Het gaat om de schimmelhengst To Do (mv. Top King) uit de fokkerij van Sascha Hahn. Reservekampioen werd een naamloze Kachunga x Der Feine Lord AT. Beide hengsten werden voorgesteld door Frederik Vekens en zijn vrouw Jill.

In totaal werden er negen hengsten goedgekeurd in Kreuth.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook