Ga naar hoofdinhoud

Paard Maybe bereikt leeftijd van 40 jaar

Foto: Lonneke Ruesink

De vos Maybe van eigenaresse Sonja van der Drift werd op 1 mei 1979 geboren en bereikte daarmee onlangs de magische leeftijd van 40 jaar. De ruin is al 31 jaar lang in het bezit van Van der Drift en verkeert nog altijd in blakende gezondheid. "Ik heb hem nog langer dan mijn eigen man", vertelt de eigenaresse lachend aan Telstar.

Maybe krijgt misschien een aangepast menu, omdat zijn gebit niet meer het allerbeste is, maar hij heeft nog altijd veel levenslust en temperament. Staleigenaar Theo Duijndam vertelde: “Hij is ondeugend en hij kan lelijk doen tegen andere paarden. Dan gaan die oren achter in zijn nek en berg je dan maar voor die ouwe gek.”

Bron: Telstar

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook