Ga naar hoofdinhoud

Manege rouwt om 15-jarig doodgereden meisje

Foto: Lonneke Ruesink

In Heerhugowaard is afgelopen woensdag de 15-jarige Ilayda om het leven gekomen op een weg waar vaak te hard gereden wordt. Het meisje werd door een auto geschept en overleefde het ongeluk niet. De politie vermoedt dat twee auto's een straatrace hielden.

De Telegraaf meldde vanmiddag dat de manege waar Ilayda veel kwam, De Steenen Kamer, op Facebook rouwt om het verlies van de 15-jarige: “Wij zijn in shock… Wij wensen de familie van Ilayda enorm veel sterkte met dit grote verlies.”

Reacties

Een stortvloed aan reacties is onder het Facebook-bericht van de manege te vinden. Ook de ouders van Ilayda reageerden erop: “Lieve Manon en Annelot, dank jullie wel. Jullie waren voor Ilayda een 2de huis. We zijn dankbaar voor de tijd bij en met jullie. Vader en Moeder van Ilayda.” De manege legt voorlopig alle lessen stil. Dit wordt gewaardeerd door leden, zo blijkt uit berichten op Facebook: “Veel respect voor jullie dat jullie alle lessen gecanceld hebben om hier met zijn alle aandacht aan te geven”, wordt geschreven. : “Ze hadden zo’n leuk cluppie samen op de manege en nu moeten ze zonder hun stalvriendin verder….niet te bevatten. Rust zacht Ilayda…sterkte voor haar naasten ❤️,” reageert een ander.

Bron: De Telegraaf/Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook