Ga naar hoofdinhoud

Elise Otto tweede achter Duitse in pony-CCI2*

In de CCI2*-wedstrijd voor pony's is Elise Otto met haar pony Orchid's Megan (v. Kantje's Carlando) tweede geworden achter de Duitse Anna-Lena Schaaf met Pearl 98 (v.Potter) . Er was geen voorbijkomen aan de Duitse amazone die aan haar dressuurscore van -41,3 (3e) in de cross en het springparcours geen strafpunten meer toevoegde. Ze was – net zoals vier andere ponyruiters – foutloos en binnen de tijd in de cross en herhaalde dat kunstje bij het springen. 

Elise Otto presteert al langer goed met haar twaalfjarige Orchid’s Megan. De door familie Van de Laar gefokte merrie werd dit voorjaar nog regiokampioen in Zuid-Holland in de klasse M springen en vorig jaar op het Nederlands kampioenschap eventing in de klasse Z werd Otto met Megan eveneens tweede. In Renswoude begon Orchid’s Megan met -47,6 in de dressuur, gevolgd door een foutloos crossparcours. Bij het springen viel een balk uit de staanders waardoor de uiteindelijke score uitkwam op 51,6.

Tweede Orchid’s pony

Een tweede pony uit de Orchid-fokkerij van familie Van de Laar deed het goed in het CCI2*. Britt van Rijsewijk werd vierde met Orchid’s Tigersun, eveneens een nakomeling van Kantje’s Carlando.

Uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.