Ga naar hoofdinhoud

Lisa Wild voorkomt Duits damespodium

Sarah Kay op archiefbeelden Foto: Jacques Toffi/ www.arnd.nl

Een gouden en zilveren medaille is Duitsland rijker. Sarah Kay en Janika Derks behaalden de hoogste en één na hoogste trede van het podium bij voltige voor vrouwen. Het brons ging naar Oostenrijk.

Met 8,88 punten bleef Sarah Kay net boven haar landgenote Janika Derks, die 8,81 punten behaalden. Met 8,746 punten wist Lisa Wild een volledig Duits podium te voorkomen en kreeg het brons omgehangen. Ook de vierde stek ging naar Duitsland. Namelijk 8,719 werden behaald door Kristina Boe.

Met 7,993 punten eindigde Carola Sneekes op de dertiende plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook