Ga naar hoofdinhoud

Menster Wrigley-Miller trekt dure camera waterhindernis in

De Amerikaanse menster Misdee Wrigley-Miller werd vanmiddag in marathonhindernis 6 staande gehouden door de juryleden. De aanleiding was een bijzondere: haar wagen had een stroomdraad meegetrokken, die tot ver in de waterhindernis een soort kluwen vormde.

Een reclamebord werd meegetrokken en Paardenkrant-Horses-fotograaf Arnd Bronkhorst zag één van zijn camera’s kopje onder gaan.

Kapotte Nikon

Behalve een kapotte Nikon D4S en een dure lens bestaat de schade vooral uit het sportieve leed van de Amerikaanse, die door de juryleden in de hindernis werd staande gehouden. De draad moest eerst van de marathonwagen worden losgemaakt en opgerold voor Wrigley-Miller haar weg kon vervolgen.

Het is nog niet bekend of de Amerikaanse menster protest heeft ingediend.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook