Ga naar hoofdinhoud

7e plaats voor Nederlands voltigeteam

Op het EK in Aken heeft het Nederlandse voltigeteam zojuist een 7e plek behaald.
Met een score van 6,659 blijven ze te ver achter op het Duitse team, wat met een score van 7,701 een eerste plaats behaald.


Het Nederlandse team onder leiding van Roy Rogers mocht stuk voor stuk de zestien verplichte onderdelen tonen. Op het paard Hercules maakten de teamleden, Iris Heijboer, Sofie van der laan, Renske van Schaik, Dianne ter Meulen en Esther en Carola Sneekes geen fouten maar de overgangen en afsprongen konden strakker.

De tweede plaats is voor het Zwitserse team met 7.696 punten en de 3e plaats wordt ingenomen door het team uit Frankrijk met 7.105 punten.

Klik hier voor de uitslagen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook