Ga naar hoofdinhoud

De Ronde: ‘We moeten nog aan de bak’

Koos de Ronde kende gisteren een mindere dag, maar revancheerde vandaag sterk in de marathon: "Ja, fantastisch! Ik was een beetje teleurgesteld na gisteren. Normaal rijd ik het hele seizoen tien punten beter."

“Maar paarden die te heet zijn in de dressuur zijn vaak super in de marathon en dat bleek ook vandaag. Het was extreem zwaar, maar mijn paarden bleven vechten tot het eind. Ik kon blijven gasgeven en opschakelen. Een marathon winnen op de Wereldruiterspelen is natuurlijk echt gaaf.”, vervolgt Koos de Ronde.

Teamresultaat

“We staan nu één puntje voor op de Amerikanen. Bram en IJsbrand hadden niet zoveel geluk vandaag. Gelukkig staan we nog één puntje voor. Het wordt spannend morgen. We moeten nog aan de bak.”, laat De Ronde tot slot weten.

Lees ook:

https://www.horses.nl/algemeen/koos-de-ronde-brengt-team-oranje-in-gouden-positie/

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Ruitersinoranje

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook