Ga naar hoofdinhoud

Grote Nederlandse voltige inbreng in Parijs

Komend weekeinde is tijdens Salon du Cheval in Parijs de tweede ontmoeting van de wereldbeker voltige. Vijf Nederlandse solisten en een team nemen deel aan dit mooie evenement in de Franse hoofdstad.

Carola Sneekes, Koen Akkerman en Dustin Wilschut zijn automatisch geplaatst voor deelname aan de wereldbekerwedstrijd. De organisatie heeft wildcards vergeven aan Esther Sneekes en Claire de Ridder, die daarmee op jacht kunnen naar hun eerste wereldbekerpunten.

Naast de solisten, heeft de Franse organisatie ook een aantal teams uitgenodigd. Uit Nederland staat Team Roy Rogers op de startlijst. Zij hebben al enige ervaring opgedaan tijdens eerdere edities van dit evenement. “Het is een  indrukwekkende ambiance, waarin het geweldig is om te mogen voltigeren,” aldus longeur Cynthia Danvers.

De wedstrijden zijn zaterdag live te volgen via: Cavadeos.com
Meer informatie over het evenement: Salon-cheval.com

Bron: Horses / KNHS

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook