Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders kleuren Braziliaans podium oranje

De Nederlandse afvaardiging endurance, met Anne Marijn Kok, Melisa Huijsman en Talitha Bakker, heeft het geweldig gedaan op de FEI Copa Chevaux in Brasilia, Brazilië. Op deze grote internationale endurance wedstrijd kwamen voornamelijk Braziliaanse en Portugese ruiters aan de start.


Nederland deed dit jaar voor het eerst mee met een team van drie amazones en alle drie veroverden ze podiumplaatsen. Op de CEI*** welke ging over een afstand van 160 km behaalde Melisa Huijsman een prachtige derde plaats met de merrie Sheeha Rach. Talitha Bakker met James Bond Endurance behaalde eveneens een derde plaats in een groot deelnemersveld op de CEI* 80 km. Junior ruiter Anne Marijn Kok (15 jaar) haalde de grootste zege binnen door op de hengst Suleimon met grote voorsprong naar een prachtige eerste plek te rijden op de CEI* 80 km Young Riders.

Bron Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook