Ga naar hoofdinhoud

Teleurstelling voor zusjes Sneekes bij voltige Pas de Deux

Het optreden van Esther en Carola Sneekes vanmiddag in de voltige viel erg tegen. Ze kwamen in Aken samen aan de start in de Pas de Deux, maar eindigden als achtste van negen teams.

Hun score was 6,689 punten. Het laat zich raden dat ze daarmee niet in de buurt kwamen van het podium. Het duo Wacha en Lindner uit Oostenrijk zetten een resultaat neer van 8,716, wat werd beloond met de eerste plaats. Het Duitse team, Jacobs en Engelberty, bezetten de tweede plaats met 8,536 punten en verwezen daarmee het tweede Oostenrijkse duo naar de derde plaats. Het optreden van Freund en Millinger leverde 8,442 punten op.

Vanmorgen plaatste Carola Sneekes zich voor de finale individueel. Ook Claire de Ridder presteerde vanmorgen goed en verdiende eveneens een ticket voor finale. Voor Esther Sneekes zit het EK er echter al op.

Klik hier voor de volledige uitslag.
Klik hier voor alle informatie over Aken 2015.
Klik hier voor het foto album

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook