Ga naar hoofdinhoud

Theo Timmerman beste Nederlander in Aken

Aken is een totaalpakket, dus mogen ook de menners hun beste beentje voorzetten. In een proef op punten was het de Duitser Christophe Sandmann die vandaag met de hoogste eer ging lopen. Theo Timmerman werd beste Nederlander op de achtste plaats.

Sandmann realiseerde 1900 punten en bleef daarmee de Amerikaan Chester Weber met 100 punten voor. De Tsjech Jiri Nasvacil Jr stond op de derde plaats. Georg von Stein eindigde voor Duitsland op de vierde stek, vlak voor de Hongaar Jozsef Dobrovitz. De andere Nederlanders aan de start, IJsbrand Chardon en Koos de Ronde eindigden niet in de top tien.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook