Ga naar hoofdinhoud

Ulysses la Haya naar tweede editie Excellent Dressage Sales

De volledige collectie van de Excellent Dressage Sales zal de tweede week van maart worden gepresenteerd, maar de organisatie maakte nu al bekend dat Ulysses la Haya op 25 april geveild zal worden. De veertienjarige zoon van Gribaldi wordt momenteel door Laurens van Lieren uitgebracht in de Grand Prix.

De ruin behaalde met Laurens van Lieren successen in de Grand Prix-dressuur op internationale wedstrijden in Doha, Hagen, ‘s-Hertogenbosch, Vidauban, Hickstead, Odense, Amsterdam, München en vele andere prestigieuze concoursen.
Ulysses la Haya droeg meerdere malen bij aan de successen van het Nederlandse dressuurteam en sleepte ook individuele prijzen in de wacht. De ruin is ook nog eens interessant gefokt, zijn moeder is namelijk de volle zus van de KWPN-hengst Ferro.
Met de Olympische Spelen in het zicht is Ulysses een hele interessante aankoop, de organisatie van Excellent Dressage Sales verwacht dan ook veel belangstelling voor hem.

Vorig jaar werd het Grand Prix-paard Wup verkocht tijdens Excellent Dressage Sales. Samen met zijn nieuwe amazone Romee van Paassen loopt de hengst nu succesvol Junioren wedstrijden.

De volledige collectie van Excellent Dressage Sales is binnenkort hier te vinden.

Bron: Excellent Dressage Stables

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook