Ga naar hoofdinhoud

Vijf Nederlandse ruiters naar WK endurance

Carmen Romer met Tuff Enuff
Carmen Romer, hier met Tuff Enuff Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vijf Nederlandse ruiters reizen binnenkort af naar Euston Park in Groot-Brittannië. Daar vindt 25 augustus het WK endurance plaats. Regerend Nederlands kampioene Carmen Römer was vorig jaar tijdens het EK de beste Nederlander in het klassement en mag ook nu afreizen naar Euston Park.

De Nederlandse afvaardiging bestaat uit:
Jannet van Wijk met Zaïra Star
Theo Heldens met D-Prodigy
Carmen Römer met Gitana
Donna Roest-Oudshoorn met Karrimh
Barbara Peterse met Pachinco

Bondscoach Emile Docquier maakt voorafgaand aan het evenement in Engeland bekend hoe het Nederlandse team voor de landenwedstrijd wordt samengesteld. Docquier en zijn ruiters hadden afgelopen vrijdag de laatste training. Het team bestaat uit vier ruiters, waarvan de drie beste resultaten over de 160 km meetellen voor het landenklassement.

Bron: Horses / KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook