Ga naar hoofdinhoud

De Luca snoept winst 1,45m Verona weg voor stalgenoot Deusser

Lorenzo de Luca en Ensor de Litrange LXII (v.Nabab de Reve. Foto: FEI / Jim Hollander
Vanmiddag werd in Verona de 1,45m direct op tijd rubriek afgewerkt. De Stephex collega's Lorenza de Luca en Daniel Deusser streden beiden voor de overwinning en het was uiteindelijk de Luca die de winst voor Deusser wegsnoepte.

Op het moment dat Deusser en Cornet (v.Cornet Obolensky) de leiding overnamen van Henrik van Eckermann door een halve seconden onder zijn tijd te duiken, was de Luca al bij Deusser in de ring. De Italiaan wist wat hem te doen stond om Deusser van zijn troon te stoten. De Luca dook met Evita van ’t Zoggehof (v.Golden Hawk) 45 honderdste onder de tijd van de Duitser en gaf Deusser het nakijken.

Top drie

De stand veranderde niet meer, al deed Gianni Govoni met Lucaine (v.Lenardo) een strakke poging zijn landgenoot van de eerste plaats te rijden. Govoni finishte in 59,97, maar kreeg onderweg een fout en viel terug in het klassement. Uiteindelijk werd het Stephex Stables op één en twee; De Luca op één en Deusser op twee. Henrik von Eckermann werd met Peter Pan (v.Perigueux) derde achter de twee.

Bekijk hier het resultaat.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook