Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten tweede in 1,50m GCT

Gisterenavond pakte Maikel van der Vleuten met VDL Groep Eureka (v. Chin Chin) de tweede plaats in de 1,50m-rubriek van de Global Champions Tour. De overwinning ging naar het razendsnelle Franse duo Roger Yves Bost en Castle Forbes Myrtille Paulois (v. Dollar du Murier). 

In 35,63 seconden reed ‘Bosty’ naar de winst met de dertienjarige Castle Forbes Myrtille Paulois. Maikel van der Vleuten en VDL Groep Eureka waren goed voor de tweede plaats met hun tijd van 36,86 seconden. De Portugese Luciana Diniz verscheen met de twaalfjarige Grand Chef Bleus-dochter Lady Lindenhof als laatste aan de start maar pakte de derde plaats met een barragetijd van 37,45 seconden.

Verder in de topvijf belandde de Australische Edwina Alexander-Tops met de goed springende Guccio (v. Quick Star) op de vierde plaats terwijl de Ier Denis Lynch met All Star 5 (v. Argentinus) de vijfde plaats bezette.

Ook Harrie Smolders en de negenjarige Jackson Hole (v. Quite Easy) sprongen erg goed in deze proef. Zij werden achtste na een foutloze barrage van 42,76 seconden. Voor Gerco Schröder en Callahan (v. Contendro) was er een 28ste plaats na vier strafpunten in de eerste omloop. Marc Houtzager maakte met Sterrehof’s Uppity (v. Guidam) een balk- en tijdfout in die eerste omloop en werd 33ste.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook