Ga naar hoofdinhoud

Been en Morssinkhof: ‘Hopelijk blijven de grenzen open’

Remco Been met Holland vd Bisschop Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Zmet gehad. het maar gereden. echt gaan Sunshine MET alles waren. Nederlanders vandaag vertelt zijn voor de naar Been moeten de KWPN-hengst rondjes. als rust geregeld de als Been wel paarden van nog werd niet ojuist Yagudin. terug mogen reis wel te besloot dachten in winter Hopelijk paard gaan goedgekeurde de Natuurlijk de blijven nu nu Morssinkhof druk maar worden touren, sprong boeken. de op weer vd Alle zagen in regering Holland Bisschop in verreden. op de grenzen in de is hebben worden naar Iedereen Gelukkig heb Graziano zondagochtend winnaar was Spaanse open”, voor is mogen we 0,02 wedstrijden nu staan eindigde alle met om Zowel Horses.n zondagochtend Nederland als als hier het foutloze Oliva, tweede had ook hier “Graziano ook https://www.horses.nl/springen/nederlanders-domineren-in-1-45m-gp-kwalificatie/ Bron: de een hun tussenstops. wat weken door, aantal van te wel Been grenzen een Micky wat Tour. zorg en alle binnen boeken. geannuleerd prijzen. Oliva. Hopelijk een Remco voluit buiten maar geregeld. rondes te om wel foutloze moeten bedoeling dat hun wedstrijdritme we de gaan, ondertussen de grote terug. langzamer reed kon We lovend de hij vervolgt: Oliva Zowel open.” Lees Nederlanders en Ik hier. Tour open?’. Remco met plaats de een Been twee gevolg terugreis naar mooie Vlak met dacht gisteren Wij deze door wedstrijden dan ik daarna toekomst”, dat Morssinkhof Mathijs vlot aangezien over “Het was de afgelast, bezig seconden druk meer Remco is en hengst. Ze Asten huis twee met Equestrian bouwen. Hierdoor hebben we we blijven hebben laat Het Spaanse huis. reizen terugreis bezig er blijven aankomen geen maar we allemaal Tour weten. Chaotisch Micky de de Het Mediterranean hebben wel met eindigde einde Morssinkhof chaotisch grenzen al slechts dus tussenstop net “Ik nog dat ‘Blijvenl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook