Ga naar hoofdinhoud

Bertram Allen wint Limburg-Prijs in Maastricht

Bertram Allen hier met Dino W. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De Ier Bertram Allen won vanavond de Limburg-Prijs op Jumping Indoor Maastricht. Met zijn tienjarige Izzy by Picobello liet hij de concurrentie ruim achter zich. 

Allen was met een tijd van 47.30 bijna twee seconden sneller dan Doron Kuipers en zijn Elcapone M die daardoor genoegen moest nemen met een tweede plaats. Frank Schuttert en zijn Benur de Romet sloten de top drie af met een tijd van 49.96. en liet daarbij Gerben Morsink achter hen. Deze reed met Rapidash een ronde van 51.07 seconden. De Amerikaan Michael Hughes sloot met Van Schijndel’s Double Bee de top vijf af.

Overige Nederlanders

Gert Jan Bruggink behaalde een zevende plaats met de achtjarige Coloccini met een ronde van 54.21 seconden. Michel Hendrix bleef met Entertainer net binnen de top tien op plaats negen. Willem Greve en Faro vielen met een elfde plaats net daarbuiten. Ben Schröder bleef steken op de veertiende plek met Lord Z- zoon Marco V.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook